Koopmans Welvaren… Varen zoals u wilt…

Wilt u met een gezelschap een dag over de Friese wateren varen op een luxe zeetjalk, met schipper en bemanning en van alle gemakken voorzien? Marina Stavoren beschikt over de ‘Koopmans Welvaren’. De ‘Koopmans Welvaren’ is een zeewaardig schip in perfecte conditie en met alle apparatuur aan boord voor korte én langere zeiltochten.

Vanaf Marina Stavoren kan men kiezen door de sluis te gaan en op het IJsselmeer te varen of de Friese binnenwateren op te gaan. Met goed weer trekken we onze bruine zeilen op het IJsselmeer omhoog om actief te zeilen, bij minder weer kunnen we door de Friese landerijen varen naar bijvoorbeeld Sloten, het oudste en kleinste stadje van de Friese Elfsteden. Met haar Middeleeuwse uitstraling is het zeker de moeite waard om hier een wandeling te maken. Door Sneek en IJlst varen biedt leuke in- en uitkijkjes. U kunt o.a. een bezoek brengen aan het Friese Beerenburg-museum in Sneek. Aan boord wordt natuurlijk gezorgd voor voldoende versnaperingen.

Koopmans Welvaren

Reserveren?

Interesse om één of meerdere dagen te gaan varen met de Koopmans Welvaren? Neemt u dan contact met Barber de Vries. Telefonisch kunt u haar bereiken via telefoonnummer 088-0504126 of per mail via events@skipsmaritiem.nl